دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

مجلس نمایندگان آمریکا به اجرای متمم ۲۵ رای داد

اکثریت دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا در قطعنامه ای غیرالزام آور، از معاون رئیس جمهور خواستند با اجرای متمم ۲۵ قانون اساسی که به عزل ترامپ منجر می شود؛ موافقت کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۵ - ۲۴ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 13
کد خبر: ۷۳۹۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  نیویورک تایمز، مجلس نمایندگان آمریکا به نسبت آرای ۲۲۳ به ۲۰۵، خواستار اجرای فوری متمم ۲۵ قانون اساسی از سوی «مایک پنس» معاون رئیس جمهور فعلی آمریکا شد.

 

این در حالی است که ساعاتی قبل از آغاز رای گیری، پنس در نامه‌ای خطاب به نانسی پلوسی سخنگوی مجلس نمایندگان، به او گفته بود این متمم را که به عزل دونالد ترامپ از مقام ریاست جمهوری منجر خواهد شد؛ اجرا نخواهد کرد.

 

اگرچه شماری از نمایندگان جمهوریخواه در پی حمله طرفداران ترامپ به کنگره در تاریخ ۶ ژانویه (۱۷ دی) خواهان برکناری او هستند؛ اما اکثر جمهوریخواهان هنوز درباره این موضوع اتفاق نظر ندارند و به همین دلیل قطعنامه مجلس نمایندگان را که دقایقی پیش تصویب شد؛ به منزله مداخله در وظایف پنس تلقی کردند.

 

این قطعنامه غیرالزام آور است و دموکرات‌ها که کنترل مجلس نمایندگان را بر عهده دارند؛ تهدید کرده بودند که در صورت مخالفت پنس، روز چهارشنبه به وقت محلی، رای گیری درباره استیضاح را انجام می‌دهند.

 

اما حتی در صورت تائید طرح استیضاح در مجلس نمایندگان، این جمهوریخواهان مجلس سنا هستند که باید درباره سرنوشت نهایی طرح تصمیم بگیرند.

منبع: خبرگزاری مهر

ارسال نظر